• ZenDO joga

Tečaj: VODA
(januar & februar)

Pridružite se vadbi ZenDO joge v januarju in februarju. V letnem času, ko so dnevi kratki in mrzli, bomo segreli naše telo in ga napolnili z energijo. Z izbranimi vajami in enostavno formo bomo vplivali predvsem na sistema ledvic in mehurja ter z njimi povezanimi energetskimi kanali. 

Zima je obdobje, ko se je potrebno umiriti in se odločno spoprijeti z izzivi, ki nam jih prinaša vsakdanje življenje. S preprostimi in prilagodljivimi gibi se bomo naučili čutiti energijo, ki teče po našem telesu, uravnovesiti čustva in s tem spodbuditi dobro telesno počutje. Ker um vodi telo, uporaba vizualizacije in domišljije na pozitiven način izboljša naše urjenje in delovanje nasploh. Skozi vadbo bomo spoznali moč umiritve in pravilne sprostitve, ki olajša izzive vsakdanjega življenja.

Prijave: Preko spodnje E-prijavnice do zapolnitve mest. Če želite prijaviti več oseb naenkrat, je potrebno izpolniti novo prijavnico.
Urnik in lokacija: Četrtki, 19:45 do 21:00, plesna dvorana SGGOŠ, Dunajska cesta 102. Brezplačno parkiranje.
Termini: 13.01., 20.01., 27.01., 03.02. in 10.02.2022
Teme: dihalno-gibalne vaje (kiko), raztezanje ter forma 5
Vodi: Aleksander Seijitsu Kelšin 
Oprema: Udobno vadbeno oblačilo z dolgimi hlačnicami in rokavi ter natikači za gibanje po garderobah, hodnikih in sanitarijah; vadimo bosi
Vadnina: 45,00 € | 38,00 € (popust za udeležence tečaja ZRAK) 
Možnost koriščenja bona BON21.
Odjava:
- po 12. januarju ali kasneje oz. v primeru odsotnosti se vadnina ne vrne. 
Odjavo je potrebno poslati na naslov info@108.si.
Diploma: Vadeči bodo ob zaključku tečaja prejeli diplomo Inštituta 108.

Vljudno vabljeni!
Splošni pogoji, PDF, posodobljeno 16.08.2017