​Seminar s senseijem Tsukado

Vabimo vas na ekskluziven seminar z velikim japonskim mojstrom karateja Ryozom Tsukado. Ne zamudite te edinstvene priložnosti učiti se od enega izmed najbolj spoštovanih mojstrov v karateju. Sensei Tsukada je prava zakladnica kat, z nami pa bo delil svoje globoko razumevanje borilnih veščin in nas vodil skozi osnovne in naprednejše tehnike.

Seminar je interne narave in namenjem nosilcem vseh stopenj. Prosimo, potrdite svojo udeležbo čim prej, saj je število mest omejeno.

Izkoristite to izjemno priložnost in spoznajte ali ponovno pozdravite med nami enega izmed največjih mojstrov karateja sodobnega časa.

Mojster Ryozo Tsukada se je rodil leta 1948 v Osaki na Japonskem. Borilne veščine je pričel trenirati pri očetu, ki je bil učitelj juda. Vadil je tudi aikido in kendo pri svojih dveh bratih. Pri dvanajstih ali trinajstih letih starosti se je srečal s shotokan karatejem pri mojstru Yamadi. V času študija na univerzi v Osaki je treniral pod vodstvom mojstra Chojira Tanija, ki je bil neposredni učenec mojstra Kenwe Mabunija, ustanovitelja stila shito-ryu. Ko je doštudiral, je leta 1972 sprejel povabilo mojstra Yoshinaa Nanbuja, da se mu pridruži pri poučevanju karateja v Franciji. Kot asistent v Sankukai karate šoli je postal eno pomembnejših imen v današnjem karateju. Potreba po poglobitvi svojega znanja pa ga je vodila v iskanje, na katerega odgovor je bil mojster Kenji Kusano, izvrsten tehnik, ki je pri sodobnikih užival velik ugled. Mojster Tsukada je postal evropski predstavnik WKKA (World Kenpo Karate Association Kenshikan), kar ga je vodilo na številne evropske turneje. Zvest stilu shito-ryu ima danes svojo linijo, v kateri se posveča študiju tradicionalnih kat in njihovega bunkaija. Znan je kot natančen in potrpežljiv učitelj. Redno vodi treninge v več klubih v Parizu, poleg tega pa kot gostujoči učitelj uči tudi drugod, predvsem v Franciji in Veliki Britaniji. V francoski karate zvezi je član izpitnih komisij za izpite za 5. in 6. dan.

Za: vadeče pri Inštitutu 108, osnovnošolske otroke in odrasle, nosilce vseh stopenj
Prijave: preko spodnje E-prijavnice do vključno 23.10.2023
Urnik za otroke: 
- petek, 10. novembra 2023, 
od 18:00 do 19:30 (prihod ob 17:45) 

Urnik za odrasle: 
sobota, 11. novembra 2023
- vsi pasovi: 10:00 - 14:30 (prihod ob 9:45) z vmesnim odmorom za malico (prinesite s seboj ali naročite ob prijavi)
- dodatno za rjave in črne: 14:45 - 15:45

nedelja, 12. novembra 2023
- vsi pasovi: 10:00 do 12:00 (prihod ob 9:45) 
Lokacija: Dunajska cesta 102, Ljubljana
Obvezna oprema: 
- kimono z DO našitkom in pripadajočim pasom,
- plastenka z vodo,
- copati.
Seminarnina otroci: 25 €
Seminarnina odrasli: 80 €
V primeru odjave do 23.10.2023 se seminarnina vrne v celoti. V primeru odjave po 24.10.2023 se seminarnina ne vrne, razen v primeru bolezni, se samo na podlagi  zdravniškega potrdila vrne 40 odstotkov seminarnine.

Splošni pogoji, PDF, posodobljeno 16.08.2017